Straight Flush απο τα κορίτσια (u10) του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Μαστρογιαννοπούλου θα ήθελαν να συγχαρούν τις 5 αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Μπαρουξή, Παπακώστα, Καστραντά, Καραλή και Κουλεντιανού) για τις 5 πρωτιές που κατέκτησαν στο 4ο Προπαιδικό της ΣΤ ΄Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά που έλαβε χώρα στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ οι μικρές αθλήτριες του ομίλου μας κατέκτησαν την 1η , 2η  και 3η θέση στο κυρίως ταμπλό στα μονά, καθώς και την 1η και 2η θέση στο consolation draw, επίσης στα μονά. 

Στο κυρίως ταμπλό νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Μπαρουξή Γαρυφαλλιά κερδίζοντας στον τελικό την Παπακώστα Σοφία (ΑΕΚ Τρίπολης) σε έναν “εμφύλιο” τελικό ανάμεσα στα δύο κορίτσια απο την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ. Στον πρώτο γύρο πέρασε με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησε της Κάτσαρη του Φιλαθλητικού Σπάρτης με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά η Μπαρουξή κέρδισε την Καστραντά (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ, κατακτώντας έτσι την 1η θέση του τουρνουά.

Την 2η θέση κατέλαβε η Παπακώστα Σοφία, του ομίλου μας, η οποία μέχρι τον τελικό απέκλεισε διαδοχικά την Καλαντζή (Κιάτο) με 2-0 σετ και την Ψυχογιού (Κιάτο) με 2-1 σετ μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Τέλος την 3η θέση του ταμπλό κέρδισε η Καστραντά, του ομίλου μας, επικρατώντας των Κεφαλά (Κιάτο) και Ανδρουτσοπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ σε όλα τα μάτς.

Στο consolation draw, κυρίαρχη ήταν για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία κατέκτησε τόσο την 1η , όσο και την 2η θέση του ταμπλό. Την 1η θέση κέρδισε η Καραλή Νικολία και την 2η θέση η Κουλεντιανού Αργυρώ, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι η Καραλή επικράτησε της Κουλεντιανού με 2-1 σετ. Στο consolation draw η συμμετοχή των κοριτσιών ήταν σε 4άρι ταμπλό.

Πολλά συγχαρητήρια και στις 5 αθλήτριες του ομίλου μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια, στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη