Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης (pics-vid)


Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και επίσημα σήμερα, στα σχολεία όλης της χώρας με τους μαθητές και τις μαθήτριες να επιστρέφουν στα θρανία.

Στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός με γονείς και μαθητές να δίνουν το παρόν. 

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Κυριακή Ζαχαροπούλου, ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά, μιλώντας για τις προοπτικές που προσφέρει το Μουσικό σχολείο. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δεξιότητες που μπορούν να αποκομίσουν οι μαθητές και θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα ζωή τους, ενώ, ιδιαίτερη μνεία, έκανε στην εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, που απαγορεύει τα κινητά στα σχολεία.

Εκ μέρους του Δημάρχου Τρίπολης, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λαγός, που ευχήθηκε τα καλύτερα στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία, της τέως υποδιευθύντριας κ. Γιαννούλας Βίγλα που συνταξιοδοτήθηκε και μίλησε στα παιδιά.

Επίσης, στην τελετή του αγιασμού βρέθηκαν τελιόφοιτοι, που έχουν περάσει στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μίλησαν για την εμπειρία τους από το σχολείο.

Στη συνέχεια, οι μαθητές οδηγήθηκαν στις τάξεις για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Καλή σχολική χρονιά!



Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη