O Αρβανίτης (Sp - C), του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στην σχολή προπονητών της ΕΦΟΑ


Συνεχίζεται αδιάκοπα, εντός του καλοκαιριού, η επιμόρφωση των προπονητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Sparring Partner  και προπονητής του ομίλου μας κ. Κώστας Αρβανίτης.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διοργανώνει Σχολή Προπονητών Γ’ Κατηγορίας, με τον προπονητή μας να φοιτά σε αυτή και να περνάει επιτυχώς, μέχρι τώρα, όλα τα προβλεπόμενα level της.

Στόχος της Σχολής τους επόμενους μήνες, είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους, όλα τα εφόδια που χρειάζονται στην καθημερινή τους επαφή με τους αθλητές.  Στοιχεία προπονητικής (τακτική, τεχνική κλπ) αλλά και εφόδια, που καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων του σύγχρονου Αθλητισμού (Α’ Βοήθειες, marketing, ψυχολογία, διαπαιδαγώγηση, συμπεριφορά καταναλωτή κλπ.) είναι μερικά από όσα προσφέρει η σχολή προπονητών της ΕΦΟΑ.

O κ. Αρβανίτης μετά την υποτροφία του (80% ως αθλητής διακρίσεων) από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, επάνω στην προπονητική στο τένις, θέλησε να εξειδικευτεί ακόμα περισσότερο μέσω της σχολής προπονητών της Ελληνικής Φίλαθλης ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Στόχος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι η επιπλέον κατάρτιση όλων των προπονητών της με απώτερο σκοπό την εξέλιξή τους, ευελπιστώντας ότι θα γίνονται αναπόσπαστα μέλη της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις και όχι μόνο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και ο Διευθυντής του τμήματος τένις κ. Παπαδόπουλος εύχονται στον κ. Αρβανίτη καλή συνέχεια στην φοίτησή του και καλή επιτυχία στις εξετάσεις του με την ευχή ότι αποφοιτώντας θα είναι επιπλέον καταρτισμένος, αποτελεσματικός και ικανός να μεταφέρει νέες γνώσεις στους αθλητές του ομίλου μας.

Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη