Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη


Τα υπό εξέλιξη έργα «Ανάπλασης της πλατείας Αγίας Βαρβάρας» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τετάρτη 18/9/2024.

Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης κ. Ανδρέας Κανελάτος.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και η πλατεία αρχίζει να διαμορφώνεται, αλλάζοντας την εικόνα της εν λόγω γειτονιάς.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης αναφέρει: 

«Διαπιστώσαμε την εξέλιξη των εργασιών. Έχω ξαναπεί ότι, όταν ολοκληρωθεί το έργο, η πλατεία Αγίας Βαρβάρας θα είναι η καλύτερη και ομορφότερη πλατεία της πόλης μας. Δίνουμε ζωή στην πλατεία, ενώ αυξάνουμε σημαντικά το πράσινο με 60 επιπλέον δένδρα. Η πλατεία θα γίνει πιο οικολογική, πιο πράσινη, με πλήρη προσβασιμότητα για όλους».

Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη