2η θέση για τον Τσούτσο του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τον αθλητή της αγωνιστικής ομάδας Τσούτσο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Tripolis Open 2024.

Ο Τσούτσος πήρε μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΣΑ Τρίπολης και αγωνίστηκε σε 16άρι ταμπλό κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία των αγοριών 12 ετών. Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε τον πρώτο γύρο με bye ως no2 του ταμπλό και στον επόμενο γύρο επικράτησε του Τουρή Διονύση με 2-0 σετ (60, 60). Στα ημιτελικά της διοργάνωσης κέρδισε τον Παύλου Παναγιώτη με 2-0 σετ (61, 62) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Στον τελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Αθανασόπουλο Γιώργο με 2-0 σετ (75, 62), κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Πολλά Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στον αθλητή μας Τσούτσο Κωνσταντίνο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, τόσο στην συνέχεια των καλοκαιρινών open, όσο και στην προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου 2024.

Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη