Πληροφορίες του Hondos News| Σε αυστηρότερο απαγορευτικό οδεύει ο Νομός Αρκαδίας



Με τα κρούσματα στις περιοχές του Νομού Αρκαδίας να αυξάνονται ανά ημέρα, με τα περισσότερα σχολεία της πόλης της Τρίπολης να έχουν τουλάχιστον ένα κρούσμα σε τάξη ενώ, μερικά από αυτά έχουν αναστείλει εντελώς την λειτουργία τους, η απόφαση για ένα αυστηρότερο απαγορευτικό φαίνεται πως είναι πλέον μονόδρομος. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του ''Hondos News'', είναι εξαιρετικά πιθανό την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθεί (με την πιθανότερη ημέρα την Δευτέρα), ότι ο Νομός Αρκαδίας, θα τεθεί στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του ιού, που τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει μια ανοδική τάση. 

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, τα ημερήσια κρούσματα στον Νομό παρουσίαζαν σημαντική αύξηση, ανήλθαν σε 16 την Πέμπτη, 22 την Παρασκευή ενώ χθες Σάββατο, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 25 κρούσματα. Όπως είναι φυσικό, αυτοί οι αριθμοί ''χτυπούν καμπανάκι'' και γι' αυτό τον λόγο χρειάζεται αυξημένη επαγρύπνηση από όλους.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, αυτό σημαίνει ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στον Νομό Αρκαδίας θα είναι: 1)Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί, 2)Θα λειτουργούν δια ζώσης μόνο τα Γυμνάσια ενώ, τα Λύκεια θα συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση, 4)Οι αγορές στο λιανεμπόριο θα γίνονται με click away και click inside.

Δυστυχώς ένα αυστηρότερο απαγορευτικό, θα επιφέρει καίρια προβλήματα στην ήδη επιβαρυμένη τοπική οικονομία, αλλά φαίνεται ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να μην υπάρξει πολύ σημαντική αύξηση των κρουσμάτων. 

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την περιοχή μας, οι οποίες φαίνεται ότι θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητά μας από εδώ και στο εξής.




Δημοσίευση σχολίου

To Hondos News σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη